Alleen menukaart bekijken

Tijden en informatie

 1. Vandaag
  Afhaaltijden 10:00 - 16:00
  Bezorgtijden 10:00 - 18:00
 2. Bezorgkostenv.a. € 0,00
  Bezorgen vanaf€ 15,00
  Gratis bezorgd vanaf€ 19,95
 3. Koraalrood 153
  2718 SB Zoetermeer
  079-303.02.29

Van harte welkom!

Van harte welkom!

De lekkerste broodjes, clubs, wraps en salades bestelt u bij broodjesservice Zoetermeer e.o. Wij bieden een uitgebreide lunchkaart met heerlijke broodjes, clubsandwiches, baguettes, salades, zoetigheid en dranken. 

Naast onze heerlijke broodjes bieden we speciale vergaderpakketten, businesslunches en schalen met broodjes voor elke gelegenheid en mocht u andere wensen hebben dan maken wij dit graag op maat voor u bij ons kan (bijna) alles

Met ons team smeren we elke dag de lekkerste broodjes en werken we met veel passie aan uw bestelling(en). Het gemak, de hoge kwaliteit van onze producten en onze service hebben ervoor gezorgd dat we groeien. En daar zijn wij gewoon trots op!

Lees meer...

Bestellen & betalen

Bestellen & betalen

U kunt tot een dag van te voren gemakkelijk online bestellen. Heeft u een bestelling voor de dag zelf, dan kunt u deze tot 10.30 uur telefonisch via
079-303.02.29 aan ons doorgeven. 

Wij accepteren online betalingen via ideal. Ook kunt u kiezen om per pin of contant aan onze bezorgers te betalen. Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te betalen. Om op rekening te kunnen betalen vragen wij u een account aan te maken, zo hebben wij direct de juiste gegevens en kunt u in de toekomst ook heel eenvoudig nieuwe bestellingen plaatsen. 

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.


Lees meer...

Geen zorgen wij bezorgen

Geen zorgen wij bezorgen

Na uw bestelling ÔÇśsmeren wij 'em de keuken inÔÇÖ en zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken tijd en plaats wordt bezorgd. Wij bezorgen in Zoetermeer, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel enRodenrijs en Bleiswijk.

Oh jee....
Ik wil graag op een afwijkende tijd en/ of plaats gebruik maken van jullie service! Neem dan gerust contact met ons op en we denken graag mee want bij ons is (bijna) alles mogelijk. Het kan voorkomen dat wij voor afwijkende tijden en woonplaatsen een toeslagberekenen. 

Lees meer...

Take away of schuif lekker aan

Take away of schuif lekker aan


Heeft u uw kantoor in Rokkeveen of omgeving?  En wilt u even lekker de benen strekken maar toch snel, vers en lekker lunchen? Bestel uw lunch dan online, mail of telefonisch vooruit. Na uw bestelling ÔÇśsmeren wij ÔÇśem de keuken inÔÇÖ en zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken tijd voor u klaar staat.

U heeft geen wachttijd en u kunt snel genieten. Loop  gezellig naar het Koraalrood 153, waar de gastvrouwen Manush en/of Anni u van harte welkom heten en u verwijzen naar het lunch caf├ę. Desgewenst kunt u gratis aan de achterzijde van het pand parkeren. 

Lees meer...
Broodjesservice Zoetermeer e.o. Koraalrood 153 2718 SB Zoetermeer 079-303.02.29 info@broodjebezorgd.nl
Bezorgen
maandag: -
dinsdag: -
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: -
zondag: Gesloten
Afhalen
maandag: -
dinsdag: -
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

© Copyright 2019 Broodjesservice Zoetermeer e.o.

Powered by Foodticket

Terug naar webshop

Betaalmethode:

Levering:

Kies een tijd:

Let op: je kunt alleen vooruit bestellen. Kies de gewenste datum:


Bezorgadres:
Factuuradres:
 


Opmerkingen


Door op 'Bestelling plaatsen' te klikken ga je een bestelling aan met betaalplicht en ga je akkoord met alle ingevoerde gegevens en de algemene voorwaarden, privacyverklaring en cookiebeleid.